Rezervovat

cs | de | en | ru

Restaurace

Koliba U černého medvěda

Nevšední kulinářské zážitky získáte díky originální přípravě tradičních, ale i světových specialit na otevřeném ohništi a stylovému prostředí koliby, jež oceníte třeba i při pravidelně pořádaných večerech s živou hudbou. Ve zdejším menu naleznete všechny druhy mas včetně zvěřiny a ryb, ale také originální valašské speciality.

http://www.koliba-zlin.cz/

Restaurace U Johana

U Johana nabízejí krajové speciality domácí kuchyně, steaky z kvalitního hovězího masa, vždy čerstvou zeleninu, listové saláty a grilováná masa všeho druhu. Šéfkuchař Michal Lukavský nedávno sestavil zcela nový jídelní lístek, jemuž vévodí velmi oblíbená grilovaná kolena. Další zdejší specialitu – škvarkové sádlo – si navíc můžete zakoupit ve skleničce a dovézt domů jako dárek.

http://www.ujohana.cz/

Continent

Z jídelního lístku restaurace Continent si vybere opravdu každý. Z pestré nabídky mas, salátů, těstovin, pizzy i dezertů doporučujeme ochutnat některou z krajových polévek. K oblíbeným objednávkám pravidelných hostů patří také norský losos s listovým špenátem.

http://www.restaurace-continent.cz/cs/

Králova vila

Kromě restaurace se Králova vila profiluje zároveň jako kavárna a vinárna. Z menu této červené funkcionalistické vily dekorované klapkami ze Zlínského filmového festivalu si můžete vybrat některý z 11 druhů salátů, 16 druhů sladkých a 13 druhů slaných palačinek.

http://www.kralovavila.cz